Lahja hyvään

Miltä kuulostaa: lahjaksi oivalluksia, huojennusta ja iloa. Lahjaksi taitoja parempaan arkeen ja hyviin ihmissuhteisiin. Lahjaksi oman identiteetin vahvistusta ja uusia vaihtoehtoja. Lahjaksi selkeyttä ja voimavaroja.

Haluatko tavaroiden sijaan antaa aineettoman lahjan, joka kantaa pitkälle yli joulun pyhien ja saattaa jopa muuttaa elämää? Jos kiinnostuit, luehan eteenpäin.

Idea erilaisesta joululahjasta syntyi tunne- ja vuorovaikutustaitoja kehittävän Idullan iltakoulun myötä. Kuulin tyttäreni ajatuksesta antaa iltakoulun pikkukursseja lahjaksi ystävilleen. Samoin sain yhteydenoton, jossa vaimo halusi helpottaa miehensä työkuormaa tilaamalla työnohjausta. Kun sitten vielä miniältäni tuli konkreettinen ehdotus lahjakorteista, ajattelin: Toden totta, juuri näin! Niinpä kerron tässä sinulle mahdollisuuksista, joihin Idullan lahjakortti avaa oven.

Jos toiveena on pärjätä paremmin itsensä ja toisten kanssa, lahjakortti Idullan iltakouluun on nappivalinta. Pienillä iltakursseilla etsitään tolkkua tunteisiin tunnetaitojen avulla, harjoitellaan malttia ja taitoja kuunnella sekä opitaan rakentavia ja yhteisymmärrystä lisääviä puhumisen tapoja.

Voit antaa lahjaksi yksittäisen pikkukurssin tai koko sarjan. Koronasta ei nyt tarvitse huolehtia, sillä pikkukurssit järjestetään etäyhteydellä ja sitten kun taas on turvallista myös lähiopetuksena keltaisessa rintamamiestalossa. Yhden etäpikkukurssin hinta on nyt 39€ (sis. alv). Katso tarkemmin eri vaihtoehtoja täältä.

Jos työ mietityttää, kuormittaa tai kaipaa uutta suuntaa, lahjakortti työnohjaukseen on avain parempaan. Työnohjauksessa käsitellään tavoitteellisesti oman työn herättämiä kokemuksia, kysymyksiä ja tunteita. Keskustelu auttaa jäsentämään sekä löytämään omia voimavaroja ja vaihtoehtoisia tapoja toimia ja ajatella.

Työnohjaus on useamman tapaamiskerran prosessi. Voit antaa lahjaksi sopivan määrän työnohjausta. Työnohjauksen aloittaminen edellyttää tietenkin lahjan saajan halua tulla ohjaukseen. Ohjaus toteutetaan turvallisesti etänä tai kasvokkain. Yksilötyönohjauksen hinta on nyt 80€+alv (24%) ja porukalle 150€+alv per kerta. Katso tarkemmin työnohjauksesta täältä.

Tässä vielä tärkeä tieto sinulle: Idullan iltakoulun ja työnohjauksen edullisemmat hinnat ovat voimassa vuodenvaihteeseen asti.

Käärin sinulle vielä tämän erilaisen lahjan tiiviiseen pakettiin:

  • Idullan lahjakortilla voit antaa sinulle tärkeälle ihmiselle (myös itsellesi) tunne- ja vuorovaikutuskoulutusta tai työnohjausta
  • Saat kauniin, oikealle paperille painetun lahjakortin pukinkonttiin laitettavaksi. Toimituksesta sovimme tilauksen yhteydessä.
  • Voit tilata lahjakortin tästä.

Toivon, että tämä lahja tuottaa saajalleen juuri sitä hyvää, mitä hän tarvitsee.  Ja iloa myös sinulle lahjan antajana.

Hyvää joulua ja lempeää uutta vuotta!

t. Idullan Ulla

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Vieritä ylös