Palautetta
asiakkailta


Humaani, empaattinen ja elämänviisas Ulla. 


Näin Facebookissa Ullan viestin, jossa hän kertoi opiskelevansa työnohjausta ja että hän voisi ottaa joitain ohjattavia.  Vastasin heti.  Tunsin Ullan jo aiemmin ja kummankin työ liittyy pedagogiikkaan. Tiesin, että Ullasta saan itselleni sopivan työnohjaajan.  Asiantuntijatehtävissä on usein tilanne, että ihan samaa työtä ei omassa organisaatiossa tee kukaan muu. Siten sellainen kehittävä, kriittinen ja asiantunteva keskustelukumppani työn keskeisestä sisällöstä puuttuu.  Työnohjauksessa ohjaajan rooli on tietysti paljon muutakin, mutta minulle Ullan asiantuntemus toi myös tuon työn sisällöllisen keskustelukumppanin.

Olen mielestäni kokenut, analyyttinen ja itseohjautuva.  Hallitsen työni. Kuitenkin joskus kaikkea on vaan aika paljon ja kaipaa sparrausta.  Keskustelut työnohjauksessa ovat auttaneet selkeyttämään pääasiat, joihin keskityn.  Ulla kysyy arvokkaita kysymyksiä, kuuntelee, kysyy lisää, innostuu itsekin ja rohkaisee.  Minä puhun, pysähdyn miettimään, oivallan, puran ajatuksia, yritän yhdistää vielä epämääräisiä mietteitä. Menen itkusta nauruun ja kiukusta rauhaan.  Sellaisia on ne työnohjaustapaamiset.

Kirsi Hämäläinen

Valmennusosaamisen asiantuntija
Olympiakomitea

Kokemuksia henkilökohtaisesta työnohjauksestaSain henkilökohtaisesta työnohjauksesta täysin odottamattoman määrän vahvistusta ja rakennusta omille työyhteisö-, kriisinhallinta- ja viestintätaidoilleni. Ulla kuunteli tarkkaan, kysyi oikeita kysymyksiä ja antoi rohkaisua ja uusia näkökulmia.

Työyhteisössäkin päästiin asioiden käsittelyssä merkittävästi eteenpäin jo heti työnohjausprosessin ensimmäisten kuukausien aikana, vaikka tätä työnohjausta sai vain yksi ihminen. Ullan laaja kokemus organisaatioista ja vuorovaikutuksesta sekä empaattinen tutkiva työskentelyote ovat vertaansa vailla!

Jaakko

Sote-alan yrittäjä

Lisää voimavaroja ja näkökulmia tulevaisuuteenTapasimme Ullan kanssa neljä työnohjauskertaa. Tavoitteeksi yhteistyölle asetin omien vahvuuksien ja työn kuormitustekijöiden kartoittamisen. Tämän lisäksi hain tukea muutokseen ja ammatilliseen kehittymiseen.
Ullan rauhallinen ja asiantunteva osaaminen on vailla vertaa. Sain rinnallakulkijan, joka ilmaisi omia ajatuksiani niin kirkkaasti, että halusin kirjoittaa niitä muistiin. Hänen keskittynyt ja empaattinen läsnäolo tuki hyvinvointiani ja selkeytti ajatuksia työstäni, vahvuuksistani ja muutoksesta.
    
Ullan työnohjaus antoi minulle lisää voimavaroja ja näkökulmia tulevaisuuteen.

Kiitos Ulla!

Sirpa

Opetusala

Yksilötyönohjaus on ollut valtavan hyödyllistäYksilötyönohjaus on ollut valtavan hyödyllistä. Ihailen ja arvostan Ullan laaja-alaista osaamista sekä tavoitteellista, vuorovaikutteista ja ammattimaista ohjausta. Aktiivinen kuuntelu ja näkökulmien hahmottaminen yhdessä ovat vieneet ajatteluani eteenpäin, ja Ullan myötätunto on tukenut vaikeissa tilanteissa.

Olen saanut tarkennettua ajatuksiani liittyen työhön, siihen kytkeytyviin tunteisiin ja omiin mahdollisiin polkuihini.

Kiitos!

Maria

Koulutusala / yliopisto

Tunne- ja vuorovaikutustaitojen koulutuksesta sanottua:Sinulla Ulla on todella paljon kokemusta ja osaamista vuorovaikutuksesta ja tämä näkyy selkeänä kurssin rakenteena ja mukavina, erilaisina toimintatapoina sekä tietenkin lämpimänä suhtautumisena kurssilaisiin. Olet oikeasti sitä, mitä opetat.

Olet joustava – osaat tarttua kurssilaisten ajatuksiin ja kommentteihin ja herättelet ajatuksia edelleen niiden suunnassa. Kurssilla oli sopivasti sekä kuunneltavaa että myös käytännön harjoittelua. Kiitos!

Koulutus- ja konsultaatio -paketista sanottua:Oli kiinnostavaa oppia uusia näkökulmia, joiden avulla vaikeita tilanteita voi havainnoida objektiivisemmin. Ylipäätään keskustelu vaikeista tilanteista opetuksessa on harvinaista, tuntui tärkeältä, että sille tehtiin tilaa.

Tapaamisissa pidin luottamuksellisesta ja lämpimästä ilmapiiristä ja kiireettömyyden tunnusta. Minua auttoi toisten esiintuomat aiheet keskusteluille.

Kouluttaja-työnohjaaja Ullan työskentelystä:


Pidin rauhallisuudesta, osaamisesta vuorovaikutustaidoista ja tavasta rakentaa jokaisesta tapaamisessa kiireettömän tuntuinen mutta hyvällä tavalla tavoitteellinen kokonaisuus (tarkoitan ettei vaan jutella).

Oli kiinnostavaa oppia uusia näkökulmia, joiden avulla vaikeita tilanteita voi havainnoida objektiivisemmin. Ylipäätään keskustelu vaikeista tilanteista opetuksessa on harvinaista, tuntui tärkeältä, että sille tehtiin tilaa.

Napakka, lämmin, selkeä: toimintatavat esiteltiin selkeästi etukäteen.

Olet taitava kuuntelija ja osaat esittää erittäin hyviä kysymyksiä. Annat tilaa keskustelulle, mutta osasit keskeyttää sen sopivissa kohdissa. Kiitos antoisista hetkistä!

Olet ihana tyyppi ja luot mahtavan ilmapiirin tapaamiseen rauhallisella ja rauhoittavalla tavallasi olla tilanteessa!
Asiantuntevaa, lämmintä, ihanaa!

Vieritä ylös