Työnohjaus


Vahvistu ja verso: Oivalluksista työhyvinvointiinKaipaatko ajatteluaikaa? Mietitkö muutosta? Etsitkö keinoja rajata työtäsi? Haluatko kehittyä ja kehittää?

Työnohjauksen tarkoituksena on tukea ihmistä hänen työssään. Sen tavoitteena on vapauttaa voimia, luovuutta ja ajattelua työhön ja työn rajojen tunnistamiseen (STOry).

Työnohjauksessa saat ajan ja paikan pohtia työn herättämiä kokemuksia, kysymyksiä ja tunteita tavoitteellisesti. Yhdessä ajatellen saat jäsentää työtä, työroolia ja työyhteisöä. Syntyy oivalluksia eteenpäin ja helpotusta mieleen.

Kun päämäärät selkiytyvät, löytyy myös käytännön keinoja niiden saavuttamiseen. Tunnistat omia vahvuuksiasi ja ammatillinen identiteettisi kypsyy. Oppiminen ja kehittyminen hyödyttävät niin yksilöä, ryhmää kuin organisaatiotakin.

Työnohjauksessa kasvatetaan uusia ituja parempaan työelämään.

Toteutus

Työnohjaukset voidaan toteuttaa niin kasvotusten kuin verkon välityksellä. Kasvokkain tapaamme asiakkaan työpaikalla tai Idullan tiloissa keltaisen rintamamiestalon ullakkohuoneessa. Se tarjoaa rauhallisen tilan irrottautua ja ajatella. Verkkovälitteisissä ohjauksissa käytämme tietoturvallisia yhteyksiä. Idulla palvelee sekä paikallisesti Keski-Suomessa että valtakunnallisesti.

Idullan työnohjaus on voimavarakeskeistä. Se nojaa tutkimusperustaisiin dialogisiin, narratiivisiin ja ratkaisukeskeisiin periaatteisiin ja menetelmiin.

Työnohjauskeskustelut ovat aina luottamuksellisia ja
noudattavat Suomen Työnohjaajat ry:n (STOry) eettisiä ohjeita.

– Lue lisää työnohjauksesta –

Yksilötyönohjaus
(45/60 min)

Haluatko pysähtyä pohtimaan työtäsi ja vahvistua oivalluksista?

Puhutaan lisää

Ryhmätyönohjaus
(90/120 min)

Kaipaatteko suunnankirkastusta ja tukea työhön? Haluatteko vahvistua yksilöinä ja yhteisönä?

Puhutaan lisää

Scroll to Top