Lahjakortit

Anna lahjaksi oivalluksia, huojennusta ja iloa. Lahjaksi taitoja parempaan arkeen ja hyviin ihmissuhteisiin. Lahjaksi oman identiteetin vahvistusta ja uusia vaihtoehtoja. Lahjaksi selkeyttä ja voimavaroja.

Lahja hyvään


Jos toiveena on pärjätä paremmin itsensä ja toisten kanssa, lahjakortti Idullan iltakouluun on nappivalinta. Pienillä iltakursseilla etsitään tolkkua tunteisiin tunnetaitojen avulla, harjoitellaan malttia ja taitoja kuunnella sekä opitaan rakentavia ja yhteisymmärrystä lisääviä puhumisen tapoja.

Voit antaa lahjaksi yksittäisen osakokonaisuuden tai koko sarjan. Koronasta ei tarvitse huolehtia, sillä pikkukurssit järjestetään etäyhteydellä ja sitten kun taas on turvallista myös lähiopetuksena keltaisessa rintamamiestalossa. Yhden osakokonaisuuden hinta on nyt 75€ (sis. alv).Katso tarkemmin eri vaihtoehtoja täältä.

Jos työ mietityttää, kuormittaa tai kaipaa uutta suuntaa, lahjakortti työnohjaukseen on avain parempaan. Työnohjauksessa käsitellään tavoitteellisesti oman työn herättämiä kokemuksia, kysymyksiä ja tunteita. Keskustelu auttaa jäsentämään sekä löytämään omia voimavaroja ja vaihtoehtoisia tapoja toimia ja ajatella.
Työnohjaus on useamman tapaamiskerran prosessi. Voit antaa lahjaksi sopivan määrän työnohjausta. Työnohjauksen aloittaminen edellyttää tietenkin lahjan saajan halua tulla ohjaukseen. Ohjaus toteutetaan turvallisesti etänä tai kasvokkain. Yksilötyönohjauksen hinta on nyt 80€+alv (24%) ja porukalle 150€+alv per kerta. Katso tarkemmin työnohjauksesta täältä.

Lahjakortti on voimassa 6kk ostopäivästä, mutta koronatilanteen vaikutukset lähikursseihin kyllä huomioidaan.

Tilaa Idullan lahjakortti tästä:

Idullan iltakoulun hinta on 199€ (sisältää alv 24%) / hlö.
Yhden osakokonaisuuden hinta erikseen ostettuna on 75 € (sis. alv) /hlö.
Yksilötyönohjauksen hinta on 80€/kerta (sisältää alv 24%). Yksilötyönohjauksen kesto on 60 minuuttia.
Ryhmätyönohjauksen hinta on 150€/kerta (+ alv 24%). Ryhmätyönohjauksen kesto on 90 minuuttia.
Voit lukea Idullan tietosuojaselosteen klikkaamalla tästä
Vieritä ylös