Idullan iltakoulu – tervetuloa!

Vanhempi, toivotko pitempää pinnaa ja myönteisyyttä komentamisen sijaan? Puoliso ja kumppani, haluatko oppia paremmin puhumaan tunteistasi ja toiveistasi ja samalla vähentää väärinymmärryksiä? Työkaveri ja tiimin vetäjä, toivotko taitoa ilmaista itseäsi selvemmin ja kärsivällisyyttä kuunnella? Sinä ihan itsenäsi, haluatko kehittyä tunneymmärryksessäsi ja ihmissuhdetaidoissasi ja siten lisätä omaa ja yhteistä hyvinvointia? Idullan Iltakoulu on juuri teitä varten.

Idullan Iltakoulu on pikkukurssien sarja, jossa kehitetään tunne- ja vuorovaikutustaitoja. Puhumalla ja kuuntelemalla monet asiat aukeavat, yhteistyö helpottuu ja läheisyys lisääntyy.

”Taattua laatua, kuten aina. Ullan lämpö ja läsnäolo tavoittaa kuulijat etäyhteyksienkin päähän. Mielestäni toimiva kokonaisuus ja oiva mahdollisuus irtautua hetkeksi ympäröivästä arjesta miettimään niitä tärkeimpiä viestinnän taitoja.”

Pauliina, iltakoulun osallistuja

Mitä ja milloin?

Idullan Iltakoulu koostuu erillisistä kurssijaksoista, joihin voit osallistua kerran, useamman kerran tai koko sarjana. Omien tarpeittesi ja mahdollisuuksiesi mukaan.

Pikkukurssi tunteista: otetta tunteisiin Mitä ovat tunnetaidot ja mitä hyötyä niistä minulle on? Apua omien tunteiden tunnistamiseen, ilmaisemiseen ja säätelyyn.Iltakoulu keväällä 2021 – Lue lisää
Pikkukurssi kuuntelemisesta: malttia ja taitoa Miksi kannattaisi kuunnella enemmän? Taitavaksi kuuntelijaksi
Pikkukurssi kuuntelemisesta: aktiivisen kuuntelun taitoa Miten pysyä samalla puolella tai auttaa toista? Aktiivinen kuuntelu ihmissuhteen ydinelementtinä työssä ja kotona. Kuulluksi tulemisen arvo.
Pikkukurssi puhumisesta: selkeyttä itseilmaisuun Miten välttää väärinkäsityksiä? Omasta puolesta puhumisen taito. Puhumalla läheisemmäksi.
Pikkukurssi puhumisesta: rakentavaa ongelmiin tarttumista Miten puuttua hankalaan tilanteeseen? Syyttävistä sinäviesteistä rakentaviin minäviesteihin. Vastustuksen ja tunnekuohun kuunteleminen.

Idullan Iltakoulun sisältö perustuu Thomas Gordonin vuorovaikutusmalliin, tunneälytutkimukseen ja dialogiseen ajattelutapaan.

Kenelle?

Juuri sinulle. Naiselle, miehelle, eri ikäiselle aikuiselle. Äidille, isälle, puolisoille, kumppaneille. Yrittäjälle, työntekijälle, esimiehelle. Itselle ymmärrystä hakevalle. Tunteista ja ihmissuhteista kiinnostuneelle. Hengähdystä kaipaavalle. Lahjaksi kurssista ilahtuvalle. Organisaatiolle osaksi kehittämis- ja työhyvinvointipäiviä.

Missä, montako mukaan ja miten?

Idullan Iltakoulu järjestetään kahdella tavalla. Voit osallistua joko lähikoulutukseen tai tulla mukaan etäkurssille.

Kasvokkain tapaamme keltaisessa rintamamiestalossa, os. Raitatie 14, 40250 Jyväskylä. Mukaan mahtuu 12 henkilöä. Live-kurssit järjestetään sitten, kun se on koronatilanteen hellitettyä turvallista.

Etäkoulutuksessa et jää etäiseksi webinaarivieraaksi chatin varaan, vaan olet osa ryhmää ja voit halutessasi pohtia myös omia kysymyksiäsi toisten kanssa. Toimimme Teams-alustalla. Mukaan mahtuu 10 henkeä.

Kukin pikkukurssi (lähi tai etä) toteutuu, jos ilmoittautuneita on vähintään neljä henkilöä. Voit osallistua itsenäsi tai kerätkää työ-, kaveri- tai harrasteporukka ja osallistukaa yhdessä.

Iltakoulu sisältää lyhyitä tieto-osuuksia, taitoja kehittäviä harjoituksia ja yhteistä, syventävää keskustelua.

Kuka vetää?

Kouluttajana toimii LitT Ulla Klemola, jonka erikoistumisalaa ovat tunne- ja vuorovaikutustaitojen opetus ja oppiminen. Lisätietoja Ullan koulutuksesta ja pitkästä kokemuksesta löydät täältä https://www.idulla.fi/about/

Miten ilmoittaudun?

Ilmoittautua voit monella tapaa: joko

Puhelimitse: p. 050 369 8409 tai

Sähköpostitse: ulla.klemola@idulla.fi tai

Sähköisellä lomakkeella

HUOM! Ilmoittaudu viimeistään 3 päivää ennen pikkukurssin alkua. Kerrothan myös ruokavaliotoiveistasi.

Lisätietoja Idullasta ja sen palveluista: www.idulla.fi

Olet lämpimästi tervetullut hengähtämään ja oppimaan!

2 ajatusta aiheesta “Idullan iltakoulu – tervetuloa!”

  1. Paluuviite: Lahja hyvään - IDULLA CONSULTING

  2. Paluuviite: Elämäsi tärkeimmät taidot - IDULLA CONSULTING % %

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Vieritä ylös