Elämäsi tärkeimmät taidot

Kolme iltaa elämäsi tärkeimpien taitojen parissa. Tule Idullan iltakouluun oppimaan tunne- ja vuorovaikutustaitoja, joista hyödyt kaikilla elämänalueilla – parisuhteesta perhe-elämään ja töistä vapaa-aikaan. Saat konkreettisia työkaluja, joiden avulla selkiytät vuorovaikutustasi, vähennät ristiriitoja ja vahvistat yhteenkuuluvuutta niin töissä kuin kotona. Idullan iltakoulun tarjoamien taitojen avulla sinä, läheisesi ja työtoverisi voitte paremmin.

Idullan iltakoulu järjestetään 2.6., 9.6. ja 16.6. 21 klo 17.15–20.15 webinaarina (tai lähitapaamisina Ullan puutarhassa, jos se on mieluisampi/mahdollinen).

Tavoitteena on, että iltakoululainen

  • kehittyy tunneymmärryksessä ja omissa tunnetaidoissaan
  • osaa kuunnella aktiivisesti toista sekä ilmaista itseään selkeästi ja rakentavasti
  • osaa soveltaa tunne- ja vuorovaikutustaitoja ongelmatilanteisiin tarttumisessa

Iltakoulun sisältö

Ensimmäinen ilta:

  • Tunneymmärryksestä helpotusta arkeen: tunnetaidot ja tunteiden jäävuoriteoria
  • Kuuntelemalla lisää yhteispeliä: kuunteleva asenne ja kuunteluntaidot

Toinen ilta:

  • Tukea toiselle ja itselle: aktiivisen kuuntelun taito ja voima
  • Puhumalla väärinkäsitykset vähemmiksi: rakentavat puhumisen tavat

Kolmas ilta (joka on Idullan 1-vuotis synttäri-ilta 😊):

  • Otetta ongelmiin: taitoja puuttua hankaliin tilanteisiin ihmissuhteissa

Opiskeltavat tunne- ja vuorovaikutustaidot perustuvat Gordonin vuorovaikutusmalliin, tunneälytutkimukseen ja dialogiseen ajattelutapaan.  

Työskentelytavat

Työskentelyssä on virkeä rytmi: tieto-osioita, taitoja kehittäviä harjoituksia ja yhteistä syventävää keskustelua. Iltakoulun turvallisessa ja luottamuksellisessa ilmapiirissä on hyvä harjoitella ja oppia. Toimimme Teams-alustalla tai Ullan puutarhassa.

Hinta ja ilmoittautuminen

Iltakouluun voi osallistua kokonaisuutena tai yksittäisinä iltoina. Yhden illan hinta on 75€ (sis. alv) ja koko iltakoulun 199€ (sis. alv, norm. 225€), sisältäen kurssimateriaalin. Ilmoittaudu viimeistään pe 28.5. tästä tai ulla.klemola@idulla.fi . Kerro samalla, haluatko osallistua webinaariin vai lähitapaamiseen vai kumpi vaan käy.

Vinkki: Ilahduta äitiä Idullan lahjakortilla ja mahdollista äidin tulo Idullan iltakouluun tai työnohjaukseen.

Pidä huolta ihmissuhteistasi ja itsestäsi – tule Idullan iltakouluun

Iltakoulusta sanottua:

”Sisältö juuri sitä mitä luvattiin. Kurssin aikana sopivasti teoriaa, keskustelua ja pariporinoita/harjoituksia. Voi kun ihmiset tajuaisivat, millainen mahdollisuus nämä iltakoulun kurssit ovat! Moni saisi täältä hyödyllisiä työkaluja arkeen ja työhön.”

”Taattua laatua, kuten aina. Ullan lämpö ja läsnäolo tavoittaa kuulijat etäyhteyksienkin päähän. Mielestäni toimiva kokonaisuus ja oiva mahdollisuus irtautua hetkeksi ympäröivästä arjesta miettimään niitä tärkeimpiä viestinnän taitoja.”

Lue lisää Iltakoulusta täältä.

.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Vieritä ylös