Kiitollisena ja keinuen kesään

Kuolemanvuodet on ohitettu!

Yritykseni Idulla Consulting on nyt 3-vuotias. Olen selvinnyt näistä yrittäjän ensimmäisistä kohtalonvuosista. Niistä, jotka osoittavat, toimiiko homma vai ei.

Miten iloinen ja kiitollinen olenkaan! Tunnetaitoja halutaan oppia. Vuorovaikutustaitojen hyötyihin on havahduttu. Työnohjaus voimavarojen vahvistajana näyttäytyy arvokkaana niin yksilöille kuin yhteisöille.

Aloittaessani minulla oli kaksi työnohjausasiakasta eikä pienintäkään tajua yrittämisestä. Opettaja-tutkijana hyppäsin täysin uuteen maailmaan. Tänään voin sanoa, että yrittäminen kannattaa.

Arvokkainta on saada kulkea ihmisten rinnalla. Yhdessä ajatellen aukeavat avarammat maailmat. Uudet taidot ja näkökulmat rohkaisevat elämään omaa hyvää elämää. Syntyy toivoa ja luottamusta.

Tänä juhlapäivänä ja keskellä kauneinta kesää viestini on: Usko omaan osaamiseesi ja rakenna ideaasi sinnikkäästi pala palalta. Pyydä apua toisilta. Epävarmuuden ja epätietoisuuden keskellä saat luottaa, että jokin hyvä on oikeasti idullaan.

Kiitän kaikkia asiakkaitani, yhteistyökumppaneitani ja kollegoitani tästä ”lukuvuodesta”. Mikä onni, että olen saanut teidät kohdata!

Lämmöllä,

Idullan Ulla

Kuva: Merja Hakola tarinantai (tarinantaika.fi)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Vieritä ylös