Kun jostakin luopuu, se lisääntyy

Yritykseni Idulla Consulting on juuri täyttänyt neljä vuotta. On aika ihan kiljahtaa: JES!

Olen saanut oppia valtavasti asioita, joita en edes osannut kuvitella. Nyt työvuoden vaihtuessa lomaan on päällimmäisenä oppina mielessäni jännä paradoksi: Kun jostakin luopuu, se lisääntyy.

Yhden Idullan Ullan lopettaessa tunne- ja vuorovaikutustaitojen koulutukset, alkavat ne toteutua kuusin- jopa kymmenkertaisina.

Syksystä lähtien Idullan ringin  ( https://www.idulla.fi/palvelut/idullan-rinki/)  ja Hyvä meininki!-yhteisön (https://www.hyvameininki.fi/) ammattilaiset ovat käytettävissä organisaatioiden apuna, jotta työyhteisöjen hyvinvointi tunteiden, kohtaamisten ja vuorovaikutuskulttuurin suhteen vahvistuisi.

Voisiko tuo luopumisen ja lisääntymisen paradoksi toimia ohjenuorana myös kesälomalla? Kun luopuu ajan järjestämisestä, saa lisää aikaa. Kun luopuu esilläolosta, onkin esillä itselleen ja läheisilleen. Kun luopuu puskemisesta, löytävät avarat ideat luoksesi.

Toivon sinulle hengittävää ja onnellista kesää! Samalla kiitän kaikkia asiakkaitani, koulutuksiin osallistuneita, yhteistyökumppaneita ja kollegoita hienosta vuodesta.

Lämmöllä Idullan Ulla

Kuvat Lasse Eskola

Kuvakollaasi Anni Arola

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Scroll to Top