Viisas sydän
– hyvinvointipäivä naisille


la 6.5.2023 Idullan tiloissa ja puutarhassa Jyväskylässä


Hukkuvatko omat toiveesi ja tunteesi muiden ihmisten ja asioiden alle?Haluaisitko oppia paremmin huomioimaan ja kuuntelemaan itseäsi?
Kaipaatko työkaluja stressinhallintaan ja hyvinvoinnistasi huolehtimiseen?

Viisas sydän – hyvinvointipäivä on tarkoitettu juuri sinulle, joka kaipaat omaa aikaa ja hetkeä hengähtää. Päivä tarjoaa sinulle tietoja, taitoja ja elämyksiä itsesi huomioimiseen ja hyvinvointisi lisäämiseen. Saat välineitä huolehtia itsestäsi kiireisen arjen keskellä.

Tutkimme sydämen viisautta tunteiden, tunnetaitojen ja kehotietoisuuden kautta. Luottamuksellisessa ja turvallisessa ilmapiirissä etsimme sitä, mikä juuri sinulle on nyt hyvää ja viisasta. Vahvistumme myös toinen toistemme ajatuksista ja kokemuksista.

Hyvinvointipäivä sisältää lyhyitä tieto-osioita ja lempeitä harjoituksia yksin ja yhdessä. Hyödynnämme myös taiteen keinoja tutkimusmatkallamme itseen.

Ohjaajina toimivat psykoterapeutti-kouluttaja Päivi Heikkinen ja työnohjaaja-kouluttaja Ulla Klemola. Työskentelytilan meille tarjoaa vanha, keltainen rintamiestalo Jyväskylän Lohikoskella.

Osallistujien sanomaa:

  • “Koko päivä oli hyvinrakennettu, rytmi oli etenevä ja tavoitteellinen. .”
  • “Alustukset olivat hyvin omaa ajatusta johdattelevia ja konkreettisia. Harjoitteet täydensivät pakettia ja saivat tuntemaan asioita syvemmin.”
  • “Minua auttoi turvallinen ja hyväksyvä ilmapiiri. Asiantunteva päivän ohjaaminen Ullan ja Päivin toimesta. Täydellinen lounas valmiin pöydän ääressä. Miljöö Ullan puutarhassa oli mitä levollisin tämäntyyppiseen työskentelyyn. Ja kyllä täytyy kiittää myös ryhmää.”


Hinta ja ilmoittautuminen


Viisas sydän – hyvinvointipäivän hinta on 70€ (sis. alv) ja se sisältää keittolounaan lisukkeineen sekä välipala- ja kahvipöydän antimia.

Ilmoittaudu täältä ja kirjaa viestikenttään Viisas sydän. Kerro samalla ruokavaliotoiveistasi.

Olet lämpimästi tervetullut!


Idulla Consulting ja Psykoterapiapalvelu Kaarna yhteistyössä Sinua varten
Vieritä ylös